
בכירה במשרד החוץ: פעילי זכויות אדם סובלים מבעיות זהות מינית
פעילי זכויות אדם ישראלים הנוטלים חלק בפעילות פוליטית בחו"ל למען זכויות הפלסטינים, עושים זאת בשל בעיות זהות מינית מהן הם סובלים. כך לדברי סגנית שגריר ישראל באירלנד, נורית טינרי-מודעי, לפי דיווח חדשות 10.
"הפעילות של אותם פעילים היא לאו דווקא אידיאולוגית אלא נעוצה בסיבות פסיכולוגיות, בדרך כלל אכזבה מההורים או בעיות זהות מינית", כתבה טינרי-מודעי במברק ששלחה אל הנהלת משרד החוץ בישראל.
במברק הציעה הדיפלומטית הבכירה למשרד החוץ גם לנקוט בצעדים כדי להשחיר את פניהם של הפעילים הישראלים בחו"ל. "יש אפשרות להשיג שמות של הישראלים, ולנסות לפגוע בבטן הרכה שלהם, לפרסם תמונות שלהם, אולי זה יגרום למבוכה מצד חברים שלהם מהארץ ומהמשפחה בתקווה שהפעילים בחו"ל יקלטו שהם אולי בכלל עובדים מטעם המוסד", כתבה סגנית השגריר.